Kunsttryk

Som ved mine originale værker er der også historiefortælling i hvert enkelt tryk. Med udgangspunkt i et billede trækker jeg bogstavelig talt tråde op til vores tid med en betragtning over nutiden sat ind i historiens gang. Min collageteknik med de mange lag symboliserer tidens lag. Vi er blot et nyt historisk lag.

Alle mine kunsttryk er giclée-tryk.
Giclée-tryk er et højkvalitetstryk med pigmenterede og langtidsholdbare farver, der har optimal gengivelse af det detaljerede broderi med nuancer. Giclée-tryk er en eksklusiv trykketeknik.

Alle tryk er signerede og nummererede.
Trykkene sælges indrammede. Prisen afhænger af ramme. Et tryk uden ramme koster 1200 kr. Forsendelse sker uden ramme. Jeg sender med DAO og prisen for forsendelse er 50 kr, som lægges oveni i prisen for trykket.


Happy Wife, Happy Life

Fotografi fra 1960’erne. Broderiet er inspireret af det amerikanske slogan “Happy Wife, Happy Life”: Er hustruen glad og tilfreds, bliver ægtemanden det også. Kvinderne shopper, og manden har den fede bil.

Broderi-collagen er bygget op i lag. Det øverste lag er broderi. I lagene på collagen er der håndskrifter fra gamle notesbøger. Gamle håndskrifter er ofte smukke og sirlige og emmer at tid.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller eg.

Pris: 1300 – 1700 kr


The Day Angela came to Town to Give Away LOVE

Lyserød broderi-collage. Fotografi fra 1953 hvor folk står i kø efter appelsiner i det tidligere Øst Berlin, fordi der lige er kommet en båd ind med appelsiner. Tiderne har ændret sig. I dag står man ikke i kø efter mad, så jeg har broderet hjerter og roser ind. Englen Angela deler ud. Inspirationen til kærlighed og omsorg er hentet i vores nutid præget af individualisme. Mellem lagene i collagen er der smukke håndskrifter fra konfirmationstelegrammer fra 40’erne.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet med lyserød ramme.

Pris: 1600 kr


The Committee had a Big Surprise

Fotografiet fra 1952 hvor en velkomstkomité med offentlige personer tager imod kongeligt besøg. De broderede rygmærker med statements fra 50’erne op til nu giver beskueren en viden om velkomstkomitéen, som de kongelige endnu ikke kender. Playboy-bonny’en er en maskulin modvægt til det meget stærke #meetoo.

KUN FÅ TRYK TILBAGE!
Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller rå eg.

Pris: 1300 – 1700 kr


When Ruths Beauty became Vintage

Broderi-collage inspireret af det klassiske portræt i guldramme. Rammen er opbygget af papir og syet fast til portrættet med guldtråd. Titlen og sommerfuglene henviser til skønhedens forgængelighed. Sommerfugle har en skønhed og lethed, som forsvinder efter en sommer. ‘Vintage’ i titlen er en hentydning til, at alder både kan være skønt og trendy. Kvinden er gjort nutidig med tatoveringer. Tatoveringerne er inspireret af et hattemønster fra 30’erne.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller rå eg.

Pris: 1300 – 1700 kr


Was it Vandalism, that Jolene Had a Colorful Day?

Broderet graffiti på en bilreklame fra 1952. Reklamen emmer af Great Britain og engelsk herskabelighed med en flot vogn, et adeligt gods, en nydelig kvinde samt et stort haveanlæg med statuer. Via broderet graffiti trækker jeg bogstaveligtalt tråde op til nutidens England med forskellige statements fra 50’erne op til 00’erne: Læderjakkerne, Punkbevægelsen, Anarkisme og endelig #Brexit. Titlen diskuterer, om graffiti egentlig er hærværk?

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 50 x 70 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller rå eg.

Pris: 1800 –  2100 kr


Ernest and Patricia couldn’t Find a Peaceful Place

Med udgangspunkt i grønne udklip sat op med bogsider tager broderiet sin begyndelse inspireret af gamle korsstingsbilleder. Disse billeder har været umoderne længe, men får her nyt liv sat sammen med papir. Fortællingen er inspireret af klimadebatten med fokus på flytrafik og det fakta, at mennesket fylder mere og mere, så den vilde natur ikke har plads. Ernest and Patricia søger tosomhed, men det er umuligt at finde en grøn plet uden menneskelig indblanding.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 50 x 40 cm. Trykket sælges indrammet med grøn ramme.

Pris: 1800 – 2100 kr


På vej: The Day Paul Found a Lost HEART

Broderi-collage limet op på slidt bogomslag. Det gamle bogomslag viser bogbinderens håndværk. Man kan se gazen fra bogryggen, læderet på omslaget og trådene, som har holdt siderne sammen med bogryggen. Bogen er godt slidt og falmet. Den er taget ned af reolen og læst mange gange.

Broderiet er et klassisk korsstingsbroderi inspireret af et mønster til et pudevår fra 1902. Manden til venstre får øje på kvinden gennem det klassiske broderi.

Nummereret og signeret giclée-tryk. 30 x 35 cm. Indrammet med matchende grøn ramme.

Pris:


How did Elsa Disappear

Broderi og collage monteret på akrylbaggrund. Elsa er ved at forsvinde. Hvorhen? Ud i naturen, bag sin smarte facade eller er hun bare gået? Elsa er klippet op i et mønster, som fortsætter i broderi. Fuglen er en kombination af papir og broderi.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller rå eg.

KUN FÅ TRYK TILBAGE

Pris: 1300 – 1700 kr


Mrs. Smith Was so Impressed by Her New Son-In-Law

Ovnstegt torskehale med grøntsager. Madbillede fra Familie Journalen 1964. Mrs. Smith er imponeret over sin svigersøn, som er en ørn i køkkenet. Men hvem er hendes svigersøn, og hvem tør være hendes svigersøn? Det er op til beskueren.

Collagen er et tidsbillede på gamle opskrifter og madretter, som vi slet ikke kender i dag og sikkert heller ikke har lyst til at spise.

Nummereret og signeret giclée-tryk. Indrammet med matchende blå ramme.

Pris:


Judith just Loved Wool and Tattoos

Gammel reklame for uldundertøj. Kvinden er gjort nutidig med tatoveringer. Mon helkropstatoverede kvinder bruger uldundertøj? Collagen er en kombination af sirligt og dekadent broderi sat sammen med ældet papir præget af fugt og insekter.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller rå eg.

Pris: 1300-1700 kr


Decadence and Decay made Tabby Happy

Ren æstetisk broderi-collage bygget op af papirklip, akrylfarve og øverst broderi. Titlen hentyder til, at der i collagen bådes findes sirlige broderier og papirklip sat sammen med tilfældigt revet og skadet papir.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i sortmalet træ.

Pris: 1300 – 1600 kr


Susie never came Back from her Last Trip

Hvorfor kom Susie ikke tilbage? Forsvandt hun i naturens skønhed? Er hun i en sky af afblomstrede mælkebøtter?

Broderi på rød collagebaggrund. Broderiet har udgangspunkt i kvindens hvide kjole fundet i et blad fra 1952. Fuglen symboliserer naturen og friheden.

Nummereret og signeret giclée-tryk i str. 40 x 50 cm. Trykket sælges indrammet i enten sortmalet træ, hvidmalet træ eller rå eg.

Pris: 1300 – 1700 kr