Jeg bor i Silkeborg, og du er velkommen på mit lille værksted. Du kan kontakte mig på cecilieskak@gmail.com, Messenger, DM på Instagram eller tlf. 2926 8740.

Hvem er EvaC?

Jeg hedder Eva Cecilie og er kunsthåndværker med broderi.

Jeg har en Bachelor of Art og har siden 2015 arbejdet med collage. I 2017 begyndte jeg at brodere i mine collager, og nu er jeg fuldstændig bidt af broderi og trådens effekt og struktur sat sammen med papir.

EvaC-Art er SLOW-art.

At brodere, skære ud og skabe mønstre tager tid. Og det er netop meningen. Med mit håndværk gør jeg nemlig op med den flygtige hverdag præget af effektivitet, hastighed og tidsoptimering. I stedet søger jeg fordybelse, nærvær og ro i det detaljerige broderi og papirklip. Jeg vil LANGSOMHEDEN, og producerer derfor max 6 nye broderi-collager per år.

Alle mine værker bærer på en fortælling med udgangspunkt i de gamle udklip og billeder, hvor jeg har broderet. Opbygningen af mine værker er i lag-på-lag. Lagene ser jeg som en symbolik på vores histories mange lag, hvor vi lige nu er det øverste lag, som hviler på vores forfædres lag. Jeg trækker bogstaveligtalt tråde op gennem historien med en filosoferen over tiden, og hvor vi står i dag. Ofte ændrer jeg historien i et fotografi, så der opstår en ny fortælling med forbindelse til nutiden. Mit ønske er, at beskueren også skaber sig en fortælling i betragtningen af mine værker. Titlen er en ledetråd, og den er så tilpas ”åben”, at man selv kan digte videre og fortolke værket ud fra den.

Jeg nærer stor passion for ældet papir, gamle billeder, tekster – og håndarbejde og håndens arbejde. Jeg elsker broderi og gammel håndskrift. Begge dele emmer af tid og sirlighed. Derudover finder jeg en skønhed i det uperfekte som eksempelvis ældet papir præget af lys, fugt og insekter. Kombinationen af disse elementer kombineret med farvestærkt broderi og mønstre emmer af æstetik, historie og tid.

Så stop op, tag dig tid og fordyb dig i mine værkers mange detaljer. De er en fortællende accessories.

Har du tid?

Mine originale collager

En collage er en sammensætning af forskellige elementer såsom billeder, tekster, bogomslag, broderi, stof osv.

Mine originale collager er bygget op af akrylfarver, papir, papirklip og broderi. De er monteret på gamle bogomslag eller kraftigt papir. Alle originale collager er indrammet professionelt med ART-glass og afstandsliste. Afstandslisten løfter glasset fra værket, så værket forbliver tredimensionelt.

Giclée-tryk

Enkelte af mine værker får jeg trykt i begrænset oplag som giclée-tryk. Giclée-tryk er en avanceret trykketekning, som giver langtidsholdbare billeder med lysstærke farver og meget detaljeret farveprint på kraftigt papir.

Mine giclée-tryk er nummererede og signerede. De kan købes ved at kontakte mig på cecilieskak@gmail.com. Alle trykkene sælges med ramme – enten en sortmalet træramme eller i eg.

Ønsker man at købe et tryk, som skal sendes, er det uden ramme. Ved forsendelse i Danmark tillægges prisen porto på 54 kr. uafhængigt af antal. Ved forsendelse til Norge og Sverige er prisen for forsendelse 100 kr.

Bestilling af collager med broderi

Jeg laver også værker på bestilling. Kontakt mig på cecilieskak@gmail.com eller tlf. 2926 8740 for flere oplysninger og muligheder.