Solgte originale værker


Ernest and Patricia Couldn’t Find a Peaceful Place

Broderi, akryl og papir.

Broderiet er inspireret af gamle korsstingsbilleder. Klassiske korsstingsbilleder er vel umoderne, men får her nyt liv sat sammen med papir. Fortællingen er inspireret af klimadebatten med fokus på flytrafik og det fakta, at mennesket fylder mere og mere, så den vilde natur ikke har plads. Ernest and Patricia søger tosomhed, men det er umuligt at finde en grøn plet uden menneskelig indblanding.


When My Thoughts are Gentle

Broderi og papir.

Mine tanker kan gå mange veje. Nogle dage er de negative, hvilket har indvirken på humøret. Men der findes også dage, hvor tankerne er flyvende, lette og milde, og det er dette værk et billede på: Milde og lette tanker i douce farver afbildet med bløde former.


The Fragility of Life is What Makes it Beautiful

Broderi og papir.

Udbombet bygning fra 1941 i London. Husets ydre skelet står skrøbeligt vaklende, men det står! Livet kan nogle gange synes skrøbeligt som huset, men hjertet er symbol på livets skønhed trods alt.


Det ta’r kun 20 min at hente sushi

Broderi og papir.

Take away sushi broderet på tre madforslag til husmoderen, når det skal gå hurtigt i køkkenet. Artiklen er fra begyndelsen af 60’erne og man anbefaler fiskegryde, gratin eller mørbradgryde.
Sushi er virkelig sjovt at brodere!


On a Cloudy Day They Found a Miracle

Broderi og papir.

Bombet etageejendom under 2. Verdenskrig. Fotografiet trækker lige linjer til krigen i Ukraine og alle de billeder, man dagligt ser i nyhederne med udbrændte beboelsesejendomme. Midt i moradset blomstrer en valmue hentet fra 1. Verdenskrig. Valmuen er symbol på skyttegravskrigen, hvor valmuen var den eneste blomst, som formåede at blomstre i den udbombede jord. Soldaterne fortalte om røde valmuemarker ude ved skyttegravene.


Vi kan ikke slås ihjel II

Broderi og papir

Bombet etageejendom under 2. Verdenskrig. Fotografiet trækker lige linje til krigen i Ukraine og alle de billeder, man dagligt ser i nyhederne med udbrændte beboelsesejendomme. Mælkebøtten er stærk og kan kæmpe sig frem og skabe liv gennem asfalt, fliserevner og beton. Den er rebelsk, og jeg elsker den.


Vegan Preachers

Broderi, akryl og papir

Dronning Elsabeth II’s rigsæble og scepter er udskiftet med grønkål, og Prins Philip holder gulerødderne.


True Colors

Broderi og papir

Jaguar fundet i naturbog fra 1909, som lover virkelige billeder af dyr, som aldrig set før. Aristokratisk jaguar klædt i nuancer af lilla og grøn.


Gretas Have

Broderi, akryl og papir

Greta Tunbergs frodige have midt i et kaos af væltede bygninger og forfald.


Peter – The Great Collector of Rarities

Broderi og papir

Royale mælkebøtter i kongelige omgivelser! Mælkebøtten – blomsten alle kender og har en mening om. Giv den plads i din græsplæne, så insekterne har blomster og nektar i det tidligere forår. Med dens gule farve lyser den op, pynter og varsler forår. Den er smuk, rank og stærk og værd at samle på i haven.


Afternoon Tea was a Delicate Affair

Broderi, papir og akryl

Eftermiddagste på slottet tilbage i 1950’erne med Frederik 9. og hans tre døtre. Det ser hyggeligt og rart ud. Flødeskum, mareng og glasur i mange farver er tilføjet tebordet. Det har været en lang march at sy dette billede. Hvert element på bordet har krævet overvejelser som garn, antal tråde og hvilke sting. Det har været sjovt, men også krævende.


Let’s Celebrate Diversity

Broderi og papir.

Alle de her glade damer minder mig om min mormor, som altid havde en sirligt foldet regnhætte med i håndtasken. Regnhætten blev taget frem og foldet ud og sat over permanenten, når det regnede. Så holdt frisuren. Hun var ikke den eneste, som brugte regnhætte.
Titlen og de lyserøde hjerter er en hyldest til de mange græsrodsbevægelser, som har en vigtig betydning i vores samfund og nye strømninger. Fotografiet er oprindeligt fra Prinsesse Anne Marie og Kong Konstantins forlovelse i 1950’erne.


The Blue Bird Taught Them How to Fly

Broderi og papir

Broderi på gymnastikbillede fra 1950’erne. Har mennesket ikke altid haft en drøm om at kunne flyve frit som fuglen? Her er der undervisning i flyvningens lethed og magi. Se godt på fuglen og gør bare det samme som den, så kan du flyve. Sværere er det ik’. Man skal altid bevare sine drømme! Håndskrifter og gamle ord er sjove at samle på. ’Behændighedsøvelse’ og ‘gør megen Lykke’  bruger du det ord og den vending? Hvad betyder behændighedsøvelse egentlig?


The New Dress had No Importance to Margot

Broderi, akryl og papir

Æstetisk grøn fortælling om skønheden i blomster, blade og insekter, som jeg ofte kopierer over i broderimønstre.


True Colors

Broderi og papir

Broderi på s/h-foto af grib fundet i en naturbog fra 1909, som lover virkelige billeder af dyr, som aldrig set før. Fantastisk fugl klædt i nuancer af lyserød siddende på grønne klipper.


Johnny and Mary had a Colorful Marriage

Broderi og papir

Jive er den nye smarte dans i 1946. Billedet er fundet i et blad fra 1946. Jeg faldt for vinklen og bevægelsen i billedet sat sammen med ansigterne og dansernes tøj. Der ses tydeligt oven på en verdenskrig.De broderede firkanter er grafiske og farverige og giver rytme og bevægelse til fotografiet. Jeg har bevaret papirets afrevne kanter og misfarvninger,  så papirets og billedets skrøbelighed fornemmes.


Urban Gardening Became a Passion

Broderi, papir og akryl

Den festklædte kongefamilie til prinsesse Anne-Maries konfirmation, 1961. De farverige grøntsager giver bid til billedet og skaber en fortælling om værdi og glæde i havearbejde og det at dyrke sine egen grøntsager.
Grøntsager er bare fede at brodere! Der går sport i at ramme overflade, struktur og facon.


Mrs. Smith was So Impressed by her New Son-In-Law

Broderi og papir

Ovnstegt torskehale med grøntsager. Madbillede fra Familie Journalen 1964. Mrs. Smith er imponeret over sin svigersøn, som er en ørn i køkkenet. Collagen er et tidsbillede på gamle opskrifter og madretter, som vi slet ikke kender i dag og sikkert heller ikke har lyst til at spise.


The Day Paul Found a Lost HEART

Broderi og papir

Kvinden er fri som fuglen. Manden til venstre får øje på kvinden gennem broderiet, og han taber sit hjerte til hende. Broderiet er et klassisk korsstingsbroderi til pudevår hentet i et blad om håndarbejde fra 1902.

Den sirlige brodericollage er limet op på et slidt bogomslag. Den slidte gaze og de løse tråde giver modspil til det præcise broderi. Samtidig vidner bogryggen med gaze og løse tråde om bogbinderhåndværket.


When Ruth’s Beauty Became Vintage

Broderi og papir

Broderi-collage inspireret af det klassiske portræt i guldramme. Rammen er opbygget af papir og syet fast til portrættet med guldtråd. Titlen og sommerfuglene henviser til skønhedens forgængelighed. Sommerfugle har en skønhed og lethed, som forsvinder efter en sommer. ‘Vintage’ i titlen er en hentydning til, at alder både kan være skønt og trendy. Kvinden er gjort nutidig med tatoveringer. Tatoveringerne er inspireret af et hattemønster  fra 30’erne.


Frederik Enjoyed His Urban Garden

2022

Broderi på collage.
Kong Frederik 9. på vej til audiens på Christiansborg med hænderne fulde af grøntsager.


True Colors

2022

Broderi på foto af struds fundet i en naturbog fra 1909, som lover virkelige billeder af dyr, som aldrig set før.


True Colors

2022

Broderi på foto af kakadue fundet i bog fra 1909 med virkelige billeder af dyr, som aldrig set før. Kakaduen er som et portræt.


If I Could Buy More Time

2021

Broderi på et billede af et af de første supermarkeder i Tyskland start 1950’erne.
Alt for ofte kunne jeg godt bruge lide mere tid til fordybelse og broderi. Hvor får jeg det? Jeg er et typisk moderne menneske med nok materielle ting. Det er det immaterielle, som blandt andet mere tid, jeg mangler. Tid til familie, natur og broderi.


Larry Brought Wildflowers to the Town

2020

Broderi og papir.
Valmuen er et symbol på skyttegravskrigene og rædslerne under 1. Verdenskrig. Ingenmandsland mellem skyttegravene, jord som var rodet op af granater og kamp, var et rødt blomsterhav af valmuer.
Her er valmuen placeret på en hestevogn ført af en soldat fra 2. Verdenskrig.

Valmuen på værket også vist som symbol på de vilde blomster, vi mangler i vores monokulturelle landskaber.


Lykken er derude

2020

Broderi og papir

Kvinden står i sit køkken, som er en gammel tønde med brænde placeret foran en udbombet bygning. Kvindens hjem er i ruiner. Billedet er fra Holland 1945. Det hele ser trøstesløst ud, men med titlen varsles, at lykken kan pludselig dukke op, når man mindst venter det.


There was Only One Hairdresser in Town

2020

Broderi og papir

Egentligt mest for sjov! De tre kvinder med badehætter inviterede til sjove, farvede frisurer i forskellige sting. Krøller, curlers og føn sat sammen med en skrap hårfarve, det er da klædeligt ik’?

I collagen finder man sirlige gamle håndskrifter skrevet med fyldepen helt tilbage fra 1925.


Nora was a Likely Choice

2020

Broderi og papir

Geometrisk broderi p ågammel modereportage for brudekjoler start 60’erne.

Det broderede mønster er farveafstemt og sat op med skarpe kanter på det sort/hvide foto. Papirets ujævnhed og slidte kanter er bevaret som modspil til det præcise og detaljerede broderi. Papirets skrøbelighed fornemmes.


How Many Followers do you Have?

2018

Broderi, akryl og papir

To militærfolk bliver blødt op med korssting og blomster Der leges med ordet ‘followers’: Militæret har brug for ‘følgere’ til at erobre. I vores tid har influencers brug for ‘følgere’ til at erobre opmærksomhed.

Broderiet er monteret på bogomslag med akrylfarve.


Heidi and Jim were Free Souls

2021

Broderi og papir

Nybyggede og helt strømlinede boliger til alle de unge og nygifte i 1950’ernes Danmark. Reklamen giver her plads til nydelige og ordentlige mennesker med bil. Der mangler ‘bred ymer og knæhøj karse’ i dette kvarter, og det kommer Heidi og Jim med i deres lyserøde hippiebil – 10 år før hippiebevægelsen kom til Danmark. Så de er i den grad foran deres tid.


Kate had Four Eyes but Only One Soul

2020

Broderi og papir

Fotografi fra 1960’erne. Broderiet er et geometrisk øjet sat op i en afstemt farvesammensætning. Det afrevne og tilfældigt klippede papir er sat op som modspil til det meget præcise og stramme broderi. Broderi-collagen er bygget op lag-på-lag.


Even Grace had Golden Days

2020

Broderi,  akryl og papir

Værket er mest æstetik. Broderiet er inspireret af et gammelt brokademønster med blomster og blade. Titlen henviser til, at efter de dårlige dage kommer de gode.


Harry Knew that Small Things have the Greatest Value

2021

Broderi og papir

Billedet er fra juni 1945, hvor politivagterne ved Amalienborg udskiftes med garderne efter afslutningen af 2. Verdenskrig. To stedmorblomster er syet ind i billedet. Historien er at passe på de små og ofte ubetydelige ting i hverdagen. Typisk er det dem, som har størst betydning. At dette her symboliseres med en stedmorblomst er også et ønske om, at vi skal passe på de vilde blomster i danske natur. Endeløse græsplæner er kedelige.


A Heart Needs Care from Insects

2018

Broderi, papir  og akrylfarve
Broderi-collage på artikel fra 50’erne om et nyt fantastisk røntgenapparat, som kan gennemlyse børns hjerter og vise eventuelle hjertesygdomme. Min fortælling er, at ‘syge’ hjerter mangler ro, omsorg og kærlighed.


Ryan and His Team Saved the Town

2020

Broderi og papir
Værket tog sin begyndelse i et fotografi taget på hjørnet af Krystalgade i Rønne 1945, hvor to russiske politisoldater følges med en frihedskæmper. Et vigtigt fotografi i dansk historie.


Vi kan ikke slås ihjel

2020

Broderi og papir
Mælkebøtter broderet på ruiner fra 2. Verdenskrig i Hamborg, 1946


Happy Wife, Happy Life

2018

Broderi, papir og akryl


Anne was Tickling Peter’s Thoughts

2018

Broderi og  papir


Only Inside Dolores was Baroque

2019

Broderi,  papir og akryl


The Definition of Insanity III

2016

Papirklip og akryl


How did Elsa Disappear? II

2020

Broderi,  papir og akryl


Susie Never Came Back from her Last Trip

2018

Broderi, akryl og papir


Bestilt værk

2020

Broderi med uldgarn på collage af gamle breve og søde sedler.


The Day Angela Came to Town to Give Away LOVE

2019

Lyserød broderi-collage. Fotografi fra 1953 hvor folk står i kø efter appelsiner i det tidligere Øst Berlin, fordi der lige er kommet en båd ind med appelsiner. Tiderne har ændret sig. I dag står man ikke i kø efter mad, så jeg har broderet hjerter og roser ind som symbol på kærlighed og omsorg. Englen Angela deler ud. Inspirationen til kærlighed og omsorg er hentet i vores nutid præget af individualisme. Det øverste lag i collagen er broderi. Mellem lagene er der smukke håndskrifter fra konfirmationstelegrammer fra 40’erne.


Was it Vandalism, that Jolene Had a Colorful Day?

2019

Broderet graffiti på bilreklame fra 1952. Reklamen emmer af Great Britain og engelsk herskabelighed med flot vogn, adeligt gods, nydelig kvinde samt stort haveanlæg med statuer. Via broderet graffiti og statements trækkes der bogstavelig talt tråde op til nutidens England: læderjakkerne, punkbevægelsen, anarkisme og #Brexit. Titlen diskuterer, om graffiti er hærværk?


A Sunday Afternoon, 1953, the Johnsons Started a New Trend

2018
Mål inklusiv ramme 46 x 37 cm.


The Committee had a big Surprise

2017
Mål inklusiv ramme ca. 35 x 44 cm.


How did Elsa disappear?

2017
Broderi, collage, akrylfarver og papirklip
Mål uindrammet 27 x 30 cm


Judith just loved Wool and Tattoos

2017
Broderi, collage, bogomslag og akrylfarve.
Mål inklusiv ramme 35 x 44 cm.


Decadence and Decay made Tabby Happy

2018
Broderi, collage, papirklip og akrylfarve


Nature heals my Headache

2015
Collage, papirklip, akryl og farvekridt.
Mål inklusiv ramme ca. 79 x 65 cm.


Twice a week I need to become a Pupa

2017
Broderi, collag, papirklip, farvekridt og akryl.
Mål inklusiv ramme ca 30 x 37 cm.


Janes Front was so Pleasant

2017
Broderi, collage, papirklip, farvekridt og akryl.


Contrast is a good Match

2017
Broderi, collage og akryl.
Mål inklusiv ramme 26 x 31 cm.


The Day Sofia was Struck by the Sense of Nature

2015
Collage, papirklip og broderi


Jenny was Six-armed and Transparent

2016
Collage, papirklip og akrylfarve monteret på bogomslag.
Mål inklusiv ramme 48 x 38 cm.


Age is Vintage

2016
Collage, papirklip og akryl monteret bogomslag.


Nature is part of you II

2016
Collage, papirklip og akrylfarve.


Nature is part of you I

2016
Collage, papirklip og akrylfarve


The Definition of Insanity I

2015
Collage, akrylfarve og papirklip
Mål inklusiv træramme 42 x 52 cm


The Definition of Insanity II

2015
Collage, akrylfarve og papirklip
Mål inklusiv ramme 42 x 52 cm


The Definition of Insanity IV

2016
Collage, papirklip og akrylfarve
Mål inklusiv ramme ca. 42 x 52 cm


H… is for Human Skull: Suddenly Barbara met the Human Skull

2015
Collage, papirklip og akrylfarve
Mål  inklusiv  ramme 49 x 60 cm.


Red Moon

2015
Collage, papirklip og akrylfarve
Mål inklusiv ramme ca. 40 x 53 cm


The Saber-toothed Tiger

2015
Collage, papirklip og akrylfarve
Mål inklusiv ramme ca. 41 x 53 cm


Suddenly everything went clear to Cindy

2015
Collage, papirklip og akrylfarve
Mål inklusiv ramme ca. 49 x 60 cm


On the Road

2015
Min allerførste collage!
Collage og akrylfarve
Mål inklusiv ramme ca. 40 x 50 cm